Tietoa pellavaeristeistä

 

Täysin muoviton vaihtoehto

Pellavanetin pellavaeristeet eivät sisällä mitään sideaineita, muoveja eikä kemikaaleja. Ainoastaan luonnon omaa, aurinkoenergialla kasvanutta pellavaa.

Ne soveltuvat höylähirteen ja veistettyyn hirteen sekä tarvittaesssa niitä voi käyttää erilaisten ilmarakojen tilkitsemiseen. Ainoa täysin muoviton vaihtoehto markkinoilla.

Pellava on luonnonmateriaali, joka tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen ja äänieristyksen. Se on myös ympäristöystävällinen ja kestävä vaihtoehto eristeeksi.

Pellavaeristeet ovat täysin paloturvallisia ja ne ovat myös hyvin hengittäviä, mikä tarkoittaa, että ne eivät kerää kosteutta ja ne ovat miellyttäviä asua. Pellavaeristeet myös pitävät äänet pois ja ne auttavat pitämään huoneen lämpötilan tasaisena.

Pellavaeristeet ovat myös helppoja asentaa ja ne ovat erittäin kestäviä. Ne eivät hajoa tai menetä tehokkuuttaan ajan myötä ja ne ovat myös hyvin puhdasta materiaalia.

Valitsemalla pellavaeristeen saat laadukkaan ja kestävän eristeen, joka tarjoaa erinomaisen suojan lämmöneristyksen ja äänieristyksen sekä säilyttää huoneen lämpötilan tasaisena. Se on myös ympäristöystävällinen ja helppo asentaa, joten se on loistava valinta niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.